Tammikuun 2018 uutiskirje

Tervehdys ja hyvää alkanutta vuotta 2018!

ProDigiOUs-hankkeelle aluillaan oleva vuosi tietää varmaa muutosta. Hanke kun siirtyy keväällä in memoriam –kategoriaan…

…MUTTA ei mennä asioiden edelle, sillä vielä ProDigiOUs porskuttaa aktiivisena eteenpäin. Ota siis hankkeen viimeisistä kuukausista kaikki mahdollisuudet irti ja osallistu ProDigiOUs-koulutuksiin sekä VR/AR-työpajaan!

Oheisessa kuvassa pistepilvi varsinkin tamperelaisille tutusta kohteesta, jossa eräs koulutuksiimme osallistunut ryhmä kokeili 3D-laserkeilausta käytännössä:

Erilaisia esimerkkejä laserkeilauskohteista löydät myös YouTube-kanavaltamme.

Koulutukset

Koulutuksia järjestetään vielä ainakin maaliskuussa. Kysynnästä riippuen ehkä myös huhtikuussa. Nyt voit valita aikoja tammi-, helmi- ja maaliskuun vaihtoehdoista.

Lisätiedot koulutusten sisällöstä ja koulutuksiin ilmoittautuminen: http://prodigious.tamk.fi/koulutukset/

Osallistava virtuaalitodellisuus –työpaja

Järjestämme 13.2.2018 työpajan, jossa kerromme kuinka tietomallit ja pistepilvet siirtyvät virtuaalitodellisuuden alustoille. Esimerkkien avulla pääset itse kokemaan ja näkemään, millainen vaikutus VR- ja AR-työkaluilla on mahdollista saavuttaa. Kokeiltavana mm. Omnideck-liikealusta. Työpajan tarkempi ohjelma löytyy täältä. Tilaisuus on maksuton. Mukaan mahtuu n. 40 ensiksi ilmoittautunutta, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla heti: https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/25366/lomake.html

Vastaa